Veckans middag 15

 

Här kommer nummer 15 av ”Veckans middag”. Om jag ska vara ärlig så trodde jag aldrig från början att det skulle hålla på så länge som det har gjort, men ni gillar det och jag kommer att fortsätta så länge ni vill ha det. Denna vecka så flyttar jag ”veckans söta” till söndagen för då är det första advent! De närmsta veckorna så kommer ”Veckans söta” vara julinspirerade. Först ut är: Saffransbullar med kokos och om jag inte minns fel så var de grymt goda och kokosen passade mycket bra ihop med saffranet. Året julbak börjar idag för mig,  det ska bli riktigt skoj och jag bara längtar tills jag få känna hur de ljuvliga dofterna sprids i köket….

~***~

Måndag:

Snabblagad korvgryta

Tisdag:

Hoki i gräddig purjolökssås

Onsdag:

Biff Stroganoff

Torsdag:

 

Citron-, Rosmarin- och Chilikyckling

Fredag:

Ajvarpizza med pepperonikorv

Lördag:

Tagliatelle med gräddig fläskfilésås

Söndag:

Marinerade medaljonger med ugnstekt potatis

Saffransbullar med kokos

~***~

Ha en toppenfin vecka!

~***~

bloglovin

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.