Veckans middag nummer 76

 

Då var vi inne i mars månad och det har blivit så mycket ljusare ute. Härligt härlig tycker jag! Som min son sa: jag känner mig liksom på bättre humör. Och visst gör man det! Man blir piggare helt enkelt.

Under förra veckan så ställde jag en fråga till bloggens Facebook medlemmar och den var: ”Jag tänkte köra ”Veckans middag” upp till hundra och sedan lägga av. Vad tycker ni om det…bra eller dåligt….”. Då det bara var några få som svarade, så jag ställer samma fråga till er. Svara gärna nu när ni får vara med och bestämma. För min del så känns det bra med lite förändringar..eller vad säger ni? Ha en toppenfin vårlig vecka / Nadja

~***~

Måndag: Ragu med rigatoni

Tisdag:

Green Curry Chicken Wok

Onsdag:

Stekt lax med citronpeppar o kall sås

Torsdag:

Potatissoppa med purjo och majs

tillsammans med

Goda ostfrallor

Fredag:

New Orleans Drumsticks

tillsammans med

Sallad med kronärtskocka, grillad paprika

Lördag:

Fylld bakpotatis med kassler o paprika

Sockerkaka

Söndag:

Barbequekotletter med grönsaksris

bloglovin

4 kommentarer

 • Karin

  Jag tycker att dina matsedlar är perfekta som inspiration och jag kikar in här i princip varje måndag för att se vilka maträtter du har planerat för inför veckan. Brukar få en del idéer så jag ser gärna att du fortsätter. 🙂

   
 • Nadja

  Jag gillar dina veckans middagar så för mig får du gärna fortsätta. =) Dem ger mig tips och ideer. =)

   
 • Mari

  Alltid trevligt att få mat förslag, tänkte försöka börja med veckomeny och att vecko handla till det, kanske kan spara en krona eller två 😉

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.