Middagsmeny 1/2019

 

God fortsättning! I och med all frosseri under julen så vill jag vara lite hälsosammare och tänka på vad jag stoppar i mig. Jag började med checklistan redan den 27 december för att bryta mina dåliga vanor som jag snabbt lyckades bygga upp. Första dagen gick dåligt, för mycket sug efter allt gott men dag två gick bättre. Jag tar en dag i taget och gör mitt bästa av det. Det viktiga är att jag skriver ner allt för att ha koll. Jag har nu planerat en middagsmeny med middagar som har max 8 smartpoints (pizzan), många har lägre points än så. Man kan behöva lägga till points för t.ex. potatis, pasta eller ris om man vill ha det. En liten kickstart så att säga för att komma i bättre vanor. Jag kan också tipsa er om middagar med endast 1 smartpoints (det finner du HÄR) och med endast 2 smartpoints (det finner du HÄR). Önskar er alla ett Gott Nytt ÅR och hoppas ni vill följa bloggen även under 2019! Kramar Nadja

Måndag: Fläskfilé Provencale (supergott!)

Tisdag: Capricciosa på Liba bröd

Onsdag: Kycklingminutfilé med paprikapestosallad 

Torsdag: Svampfylld squash (vegetariskt)

Fredag: Fisk med vitt vin och gröna ärtor

Lördag: Kycklingchili

Söndag: Köttfärsjärpar med timjan och grönsaker i tomatsås

4 kommentarer

 • Nadja

  Till Camilla: stort tack för dina rader, blir så glad :). Gott Nytt År till dig med /Nadja

   
 • Camilla

  Jag är usel på att kommentera men jag älskar din sida!
  Absolut bästa recepten även för en som inte är så skicklig vid spisen.
  Nu har jag börjat viktväkta så smått, så ännu mer än förr kommer jag att kika in här.
  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!
  Varma hälsningar!

   
 • CARIN

  Stort TACK för alla dina bra recept. Har hjälpt mej/oss mycket i matlagningen. Nu går vi mot 2019, och tar nya friska, matglada, mättande, goda, (ibland pointsrika) måltider…..

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.