Middagsmeny 20/2019

 

Jaha, då var det dags igen för en ny middagsmeny. Jag tycker det är lite svårt med maten just nu om jag ska vara ärlig. Jag är hungrig men känner inte att jag vill ha något så det är ett dilemma. Jag planerar en middagsmeny och lagar oftast efter den, men är inte riktigt sugen på det jag tillagat. Jag hoppas att det släpper snart för detta är bara jobbigt. Önskar dig en superfin vecka / Nadja

Måndag: Makaronipudding

Tisdag: Thailändsk kyckling med grön curry

Onsdag: Svamp och purjolökspaj (vegetariskt)

Torsdag: Torsk med nudelwok

Fredag: Crunchy salsa burger (perfekt att grilla!)

Lördag: Grillad kassler med potatispytt och aromsmör

 

Söndag: Fläskfile med gräddig sås och tagliatelle

 

2 kommentarer

 • Nadja

  Hej Pernilla, jag försöker göra det så varierat som möjligt när jag sätter ihop menyn. Det tycker jag är viktigt.
  Nadja

   
 • Pernilla

  Hoppas den jobbiga perioden blir kort! Jag är varje vecka lika imponerad över att du sätter ihop så roliga menyer, så jag hoppas verkligen att det bara är en svacka!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.