Middagsmeny vecka 44/2020

 

Jag tog ledig från jobbet i tre dagar för att ta det lite lugnt och ladda batterierna, Jag känner att jag börjar bli uttömt på energi och orkar inte så mycket mera. Men kan säga att det inte riktigt har blivit så och nu är jag tröttare än någonsin. Jag inte lika aktiv i sociala medier och jag beklagar det, men just nu så gör jag bara det jag orkar göra och inte något mera. Då vet ni vad som händer hos mig och varför det är lite tystare än vanligt. Ta hand om er så att ni mår bra, hälsan är jätteviktig. Kram Nadja

Måndag: Krämig chilipasta med bacon (10 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Green curry chicken wok (6sp+ BLÅ/8sp+ GRÖN)

Onsdag: Hemmagjorda fiskpinnar med gräslöksyoghurt (2sp+ BLÅ/4sp+ GRÖN)

Torsdag: Potatismoussaka med quornfärs (1sp LILA/5sp BLÅ/9sp GRÖN)

Fredag: Lövbiff Teriyaki med syrlig Pak Choisallad (10 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Italienska köttbullar i mild tomatsås med basilika (från 10 sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Gratinerad kyckling med chili och oregano (från 10 sp BLÅ/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.