Middagsmenyer

Middagsmeny vecka 49/2020

 

Första advent! Jag hänger inte riktigt med kan jag ärligt säga. I år så hänger jag inte med alls. Men jag har accepterat att det får bli så. Hela året har ju inte varit som det ska, så det lär ju fortsätta ett tag till. Just nu tar jag en dag i sänder och gör mitt bästa av det. Det är extra mycket på jobbet just nu, samtidigt som det också händer mycket privat. En dag i taget, gör mitt bästa och tränar på att inte stressa upp. Denna vecka blir det i alla fall goda middagar att se fram emot varje dag och jag rekommenderar er att testa alla. Ta hand om er och må så bra! Nadja

Måndag: Fransk tomatfisk (4sp LILA/BLÅ, 5sp GRÖN)

Tisdag: Vegetarisk potatislåda med fetaost och svamp (12 sp BLÅ/GRÖN)

 

Onsdag: Cayennepanerad kyckling (4sp+ BLÅ/5sp+ GRÖN)

Torsdag: Kotletter med gremolata (1sp per kotlett LILA/BLÅ/GRÖN)

Fredag: Korvtaco med guacamole och tacoyoghurt (från 13 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Chilibiffar i pepprig gräddsås (från 10 sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Chicken a la King (från 6sp+ BLÅ/8sp+ GRÖN)

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer

  • Nadja

    Hej Kajsa,
    Tack för din kommentar.
    Hoppas kotletterna faller dig i smaken.
    Sköt om dig i dessa tider 🙂

    Hälsningar Nadja

     
  • Bland Kastruller och vinglas

    Visst har det varit ett konstigt år och än är det inte slut. Året har gått så otrolig fort, så jag har inte heller hängt med…men som du sa ta en dag i taget. Bra att ta en dag i taget och inte stressa.
    Härligt med många goda recept. Har middag fram till torsdag så din kotlett med gremolata kan klart vara intressant till fredag.
    Kram Kajsa

     

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.