Middagsmeny vecka 49/2020

 

Första advent! Jag hänger inte riktigt med kan jag ärligt säga. I år så hänger jag inte med alls. Men jag har accepterat att det får bli så. Hela året har ju inte varit som det ska, så det lär ju fortsätta ett tag till. Just nu tar jag en dag i sänder och gör mitt bästa av det. Det är extra mycket på jobbet just nu, samtidigt som det också händer mycket privat. En dag i taget, gör mitt bästa och tränar på att inte stressa upp. Denna vecka blir det i alla fall goda middagar att se fram emot varje dag och jag rekommenderar er att testa alla. Ta hand om er och må så bra! Nadja

Måndag: Fransk tomatfisk (4sp LILA/BLÅ, 5sp GRÖN)

Tisdag: Vegetarisk potatislåda med fetaost och svamp (12 sp BLÅ/GRÖN)

 

Onsdag: Cayennepanerad kyckling (4sp+ BLÅ/5sp+ GRÖN)

Torsdag: Kotletter med gremolata (1sp per kotlett LILA/BLÅ/GRÖN)

Fredag: Korvtaco med guacamole och tacoyoghurt (från 13 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Chilibiffar i pepprig gräddsås (från 10 sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Chicken a la King (från 6sp+ BLÅ/8sp+ GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.