Middagsmeny vecka 48/2020

 

Jag hoppas att ni alla mår bra och tar hand om er, jätteviktigt i dessa tider då Corona inte vill släppa taget. Jag har själv svårt för det och försöker vända den trenden med att tänka mer på mig och min hälsa. Det är dock inte så lätt alla gånger när många drar och sliter i en. Jag har tagit första steget med att tänka mer på mig och släppt flera ”måsten”. Att göra en middagsmeny är något som också underlättar tillvaron, andra kan hjälpa till med att laga middagen. Det är bara att följa receptet brukar jag säga. Ibland blir det inte exakt likadant men det är helt okej. Recepten är till för att vägleda men också för att inspirera och ge en friheten att experimentera. Här får ni vår middagsmeny för nästa vecka och hoppas att den ska underlätta tillvaron även för er. Kram och ta hand om er. Nadja

Måndag: Vegetarisk färssås med smak av rött vin ( från 1sp BLÅ/3sp+ GRÖN)

Tisdag: Snabblagad citron- och basilikafisk (från 4 sp BLÅ/LILA, från 5sp GRÖN)

Onsdag: Fyllda pitabröd med kycklingkebab (7 sp BLÅ/8sp GRÖN)

Torsdag: Kålsoppa med köttfärs (5 sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Fredag: Kycklingquesadillas (11 sp BLÅ/12 sp GRÖN)

Lördag: Aubergine- och zucchinilasagne (från 10sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Köttgryta med svamp (från 5sp+ BLÅ/GRÖN)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.