Veckans middag nr: 100

 

Halloj allihopa! Då var semestern över för min del och jag hoppas att ni inte har märkt min frånvaro alltför mycket. Jag ser fram emot hösten lika mycket som vilken årstid och säsong som helst. De har alla sina bra sidor, det gäller bara att finna dem. Nu nalkas det mot äppel- och svamptider, så det kanske dyker upp lite recept på det. Jag hoppas kunna leverera lite fler inlägg i veckan så snart som möjligt, ska bara ”landa” lite här hemma först. Tills dess så får ni nöja er med Veckans middagstips nummer 100 ! Ha en bra vecka.

~***~

Måndag:

Kalkon- och ostsallad

Tisdag:

Citron- och vitlöksfisk med rostade tomater

Onsdag:

Potatislåda med kassler

Torsdag:

Köttfärsgratäng

Fredag:

Lövbiffswok

Lördag:

Svamplasagne

Söndag:

Mangocurrycouscous med kyckling

Veckans söta:

Äppelkaka med ananaskross

7 kommentarer

 • Nadja

  Hej Kerstin! Hoppas du gillar svamplasagnen lika mycket som jag. Den e god. Vad bra att du också tyckte om Vileda svamparna, de är faktiskt en rejäl skillnad på dem om man jämför med de andra på marknaden.

  Kram Nadja

   
 • kerstin

  Goda och lockande recept, satt och funderade så – svamplasagne blir det i veckan. Ska prova äpple och ananas också – det låter spännande! Tack för de fina vileda svamparna – wow så bra de är, kan varmt rekommendera, de är riktigt bra och nu blir de sådana i fortsättningen med 🙂 rejäla och bra i köket

   
 • Nadja

  Till Anna-Maria: Vad roligt att ”Veckans middag” kommer till någon nytta! Tack för din feedback, jätteskoj att läsa.

   
 • Anna-Maria

  Ville bara säga att jag gillar verkligen din blogg!! Hittade hit när jag sökte efter smala recept och hittade mycket inspiration så här kikar jag flera gånger i veckan. Veckans middagstips tycker jag är jättebra, kollar in det varje måndag innan jag åker och veckohandlar och ser varje gång något som faller mig i smaken!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.