Veckans middag nr 23

 

Tiden går så fort och det är dags för mig att göra en ny veckomatsedel. Förra veckan var endast inriktad på jobbet och det blev många långa dagar, men det gav lön för mödan och jag slapp arbeta under helgen. Och det var jag oerhört tacksam för. Nu har jag fått vila och sova ut. Under veckan så planerar jag att provlaga lite nya maträtter från Viktväktarna och bland annat en soppa som jag tycker låter gott. Hoppas ni gillar veckans tips på middagar. Ha det gott! Nadja

~***~

Måndag:

Piripirikassler med ris

Tisdag:

Red Onion och Rosmarypasta med kyckling

Onsdag:

 

Thai Beef Ginger & Lemongrass wok

Torsdag:

Hoki i gräddig purjolöksås

Fredag:

Nachotallrik

Lördag:

Marinerade medaljonger med ugnstekt potatis

Pluppkaka

Söndag:

Fylld lövbiff

bloglovin

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.