Veckans middagstips nr 6/2014

 

Då sitter jag här igen och planerar veckans middagar. Jag vill gärna att det ska vara varierade måltider men samtidigt är jag alltid öppen för förslag och förändringar. Med det vill jag säga att vi inte alltid följer menyn slavisk utan kan ändra den vart efter. Ikväll har jag lovat fisk till dottern så det gäller att hålla det löftet. I skrivande stund så har jag bröd på jäsning, bland annat det goda Valnötsbrödet à la Martin men även en sats små Solrosbröd, som kommer ut på bloggen under veckan. På fredag så är det Alla Hjärtans dag och om du är en av dem som firar denna dag, så finns lite tips för dig i sidomenyn. Må så gott/ Nadja

Korvstroganoffgratäng

     Halstrad hoki med basilikasås     Radiatori med pepparkyckling     Svampfylld squash

     Lövbiffswok med teriyakisås ginger & sesami     Ostbiffar med paprika- eller purjolöksströssel    

Måndag: Korvstroganoffgratäng

Tisdag: Halstrad hoki med frisk basilikasås (pp)

Onsdag: Radiatori med pepparkyckling

Torsdag: Svampfylld squash (vegetariskt)

Fredag: Lövbiff Teriyaki ginger & sesami (pp)

Lördag: Ostbiffar med paprika- och purjolöksströssel

Söndag: Provencalsk helgskinka

Veckans söta: Nougathjärta

3 kommentarer

  • Nadja

    Svar till Lina: Jag äter inte så ofta rödspätta då några i familjen inte gillar just den fisken. Själv föredrar jag ört- eller citronsås till fisk men du kan kanske även prova på chilisåsen som finns under Kategorin ”Fisk”. Lycka till och berätta gärna hur du gjorde. / Nadja

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.