Biffröra med smak av taco och bakad potatis

 

Bakad potatis är inget man äter varje dag och den glöms ofta bort trots att det är så gott. Denna mycket goda biffröra av lövbiff, tacokrydda, chilisås och lite purjolök passar perfekt till potatisen. Den bakade potatisen kan ersättas med kokt ris eller bara goda knapriga nachochips, om man så vill. Till detta serverade jag även en bönsallad som både är mättande och god.

Detta behöver du till fyra portioner:

4 stora bakpotatisar, 400 g lövbiff i strimlor, cirka 15 cm strimlad purjolök, 1 påse Taco Seasoning Mix, 2-3 dl vatten, 1 dl chilisås, salt, peppar

Gör så här:

Baka potatisarna i ugn eller på det snabba sättet i mikro. Själv föredrar jag ugnen för potatisen smakar så mycket bättre då. Bryn den strimlade lövbiffen i lite matfett. Blanda i taco mixen, vatten och chilisås och låt allt koka ihop en stund, cirka 5 minuter. Lägg i purjolöken mot slutet så att den inte mjuknar allt för mycket. Skär upp de bakade potatisarna och fyll dem med biffröran. Klicka eventuellt på gräddfil om du så vill och tycker om. Servera allt detta med ev. bönsallad eller andra färska grönsaker.

ViktVäktarna

  • WW Points: 8 personliga points per portion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.