Fisk med Nachochips
2015/06/25
Denna rätt är så enkel att göra. Med lite tacosås och krossade nachochips pimpar du upp din fisk hur lätt som helst. Välj styrka på tacosåsen efter eget tycke, vi här hemma har gärna medium eller hot. Ha gärna lite extra tacosås vid sidan om och du får en sås till potatisen. Servera torsken men den goda färska potatisen som finns nu. Hoppas det smakar!
Fisk med Nachochips
Portioner: 4
Ingredienser:
4 ryggfilé av torsk
3-4 msk tacosås
1/2 dl nachochips
gröna bönor
morötter eller andra kokta grönsaker
salt
peppar
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200-225 grader.
- Lägg ryggfiléerna i en smord ugnsform.
- Salta och peppra fisken.
- Lägg cirka 1 tsk – 1 msk tacosås på varje ryggfilé.
- Krossa nachochipsen och strö det över filéerna.
- Låt fisken ugnsbaka i cirka 20-30 minuter, tills den blir vit och fin.
- Koka eventuellt potatis och grönsaker under tiden.
- Servera allt tillsammans med lite extra tacosås.
- Smaklig måltid!
ViktVäktarna
- WW Points (kostprogrammet från 2025): 0 points per portion inklusive potatis som är nollpointsmat i detta program.
- WW Points: 1 points per portion. Lägg till points för potatis eller liknande.
Föregående