Middagsmeny 6/2020

 

Jag vill börja med att säga: TACK FÖR ALL TÅLAMOD!

Jag beklagar verkligen allt strul som bloggen har haft den senaste tiden. Jag har gjort vad jag har kunnat, bytt leverantör av webbhotell och certifierat sidan så att den ska vara säker.  Jag hoppas verkligen att det ska ska fungera bättre nu och att ni slipper all strul.

Däremot så har detta inte löst problemet med Facebook och Instagram. Jag kan fortfarande inte lämna likes och kommentarer på Instagram. Där har ni förklaringen varför mina inlägg i flödet är utan text. Jag skriver en text till bilden men den visas inte för er. På Instagram försöker jag svara på era frågor och kommentarer i ett personligt meddelande, eftersom det är det enda som fungerar. Då vet ni om detta problem och varför ni inte ser att jag svarar på kommentarerna på Instagram så att alla kan se. På Facebook kan jag lämna kommentarer men inte länka till sidan för att underlätta för er.

Jag hoppas kunna lösa detta också, men det verkar tyvärr helt omöjligt eftersom varken Instagram och Facebook svarar på mina meddelande och felrapporter.

Här kommer i alla fall vår middagsmeny för nästa vecka.  Jag hoppas ni hittar något som passar er. Många kramar från mig / Nadja

Måndag: Falafel i tunnbrödrulle (10 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Korvgryta med svamp (11 sp BLÅ/ 12 sp GRÖN)

Onsdag: Nasi Goreng med kyckling ( 6 sp BLÅ/ 9 sp GRÖN)

Torsdag: Lax- och spenatsoppa (3 sp BLÅ/ 7 sp GRÖN)

Fredag: Biffröra med smak av taco tillsammans med bakad potatis (9 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Kycklingköttbullar i tomatsås ( 8 sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Köttfärsrulle med skinka och ost (8 sp+ BLÅ/GRÖN)

2 kommentarer

 • Nadja

  Hej Lisa,
  Jag ska vara ärlig och säga att jag har funderat på att lägga ned det eftersom det har varit så pass mycket strul i flera månader.
  Vi tar nu en dag i sänder och ser hur det fungerar.
  Hälsningar Nadja

   
 • Lisa

  Blev mest rädd att du hade lagt ner sidan!!
  För du har fantastiska recept och de vill jag inte missa!!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.