Middagsmeny vecka 35/2020

 

Då är vi inne i sista veckan i augusti. Sommaren har varit lång och vädret fantastiskt. Nästa vecka så blir det lite svalare hos mig, knappt 20 grader enligt väderleksrapporten. Jag ska vara ärlig och säga att jag tycker det ska bli skönt med lite svalare väder, men jag är väl en av de få som tycker så. Svamptider och lite varmare mat är på ingång och jag ser fram emot det. Här får du i alla fall våra middagar för nästa vecka. Jag hoppas att du finner något du vill testa. Kram Nadja

Måndag: Korvstroganoff a la ViktVäktarna (12sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Ungersk paprikakyckling (fr 3sp BLÅ/LILA, 5sp GRÖN)

Onsdag: Äggkaka med squash (4sp BLÅ/LILA, 6sp GRÖN) (Vegetariskt)

Torsdag: Hemmagjorda fiskpinnar med gräslöksyoghurt (2sp+ BLÅ, 4sp+ GRÖN)

Fredag: Kycklingburgare med rökt paprikadressing (4sp+ BLÅ/GRÖN)

Lördag: Kasslergratäng med broccoli och tomater (6sp LILA, 8sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Skinkschnitzel med svamptäcke (10sp BLÅ/ 11sp GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.