Middagsmenyer

Middagsmeny vecka 36/2020

 

Snart är det september och det känns. Det är så mycket svalare och kallare nu på morgonen och kvällen, än vad det var för bara en vecka sedan. Har du också känt av det? I och med att det är kallare så kan man börja använda ugnen lite mer. Det har inte varit så lockande när det har varit runt 30 grader varmt. Middagsmeny börjar just med en klassisk Makaronipudding som är så lätt att svänga ihop. Fyll den med extra grönsaker för att göra den mer mättande. Fler goa middagar blir det också, det är bara att kika på menyn nedan och välj det du vill ha. Länken till recepten finns under bilden. Ha en fantastisk vecka! Nadja

Måndag: Makaronipudding (8sp BLÅ/9sp GRÖN)

Tisdag: Kotletter med gremolata (1sp per bit BLÅ/GRÖN)

Onsdag: Timjankyckling med het tomatpasta (1sp LILA/6sp BLÅ/8sp GRÖN)

Torsdag: Lax- och Spenatsoppa (från 1sp LILA/3sp BLÅ/7sp GRÖN)

Fredag: Biff Stroganoff (från 9 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Bifteki med vitlöksyoghurt (7sp+ LILA/BLÅ/GRÖN)

Söndag: Mustig Svamppasta med baconströssel (10 sp BLÅ/GRÖN)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.