Middagsmeny vecka 37/2021

 

Denna vecka så bjuds det återigen på en blandad kompott. Allt från kyckling, fisk, vegetariskt och till kött.

Vet ni, jag testar att göra vår Middagsmeny lite annorlunda från och med nu. Istället för att visa bilder på varje rätt som finns i menyn, så kommer jag endast visa en bild från menyn och sedan får ni klicka på länkarna som finns under bilden. Detta för att det inte ska bli så plottrigt. Jag hade helst velat använda menyn/bilden som jag använder på Instagram, men varje ny bild tar plats i mitt mediaarkiv och där så har jag inte hur mycket utrymme som helst. Jag har även valt att ta bort Smartpointsvärden på rätten eftersom ViktVäktarna har en tendens att ändra på sitt program efter 2-3 år. Då blir sp-värdet inaktuellt och förvirrande eftersom menyn finns kvar. Jag har hittat gamla menyer där beräkningen av ”Propoints” fanns kvar och det förvirrar som sagt bara nya ViktVäktare. Smartpointsvärden finns fortfarande att hitta på varje recept och vid eventuellt nytt program hos VV så är det där jag ändrar och beräknar om efter det nya. Jag hoppas att ni förstår och tycker att ni kan leva med dessa ändringar. Kram Nadja

Måndag: Kycklingchili

Tisdag: Ugnsbakad lax med spenat- och vinsås

Onsdag: Grönkålspasta med vitlök och champinjoner

Torsdag: Kålsoppa med köttfärs

Fredag: Vegetarisk tortillapizza

Lördag: Kyckling i dragonsås

Söndag: Biff Stroganoff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.