Middagsmenyer

Middagsmeny vecka 52/2020

 

Julveckan är här och jag fattar det bara inte! Julkänslan vill bara inte infinna sig i år. Vi brukar vanligtvis försöka äta julmaten en eller max två dagar och sedan är vi tillbaka i de vanliga rutinerna igen. Och vi har bara det vi alla tycker om på julbordet och inget annat. Så på julafton slår vi till och på juldagen försöker vi äta upp resterna om det finns. Allt sött försöker jag skicka med gästerna så att vi slipper ha det i dagar efteråt. Ja, det är så det brukar se ut, men i år lär det bli annorlunda. Här kommer i alla fall vår middagsmeny inför nästa vecka. Vad tycks? Ha en superfin fjärde advent.

Måndag: Ragu med rigatoni (14 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Grönsaksplåt med marinerad kyckling och citronsås (10 sp BLÅ/12 sp GRÖN)

Onsdag: Krämig tagliatelle med rökt lax (11sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Julskinka med sena

Torsdag: Julskinka med senapsgriljering (2sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Fredag: Broccolipaj med paprika (13 sp BLÅ/14sp GRÖN)

Lördag: Lök- och skinkpizza (8sp BLÅ/9sp GRÖN)

Söndag: Rosmarin- och vitlöksmarinerade kotletter (1sp per kotlett BLÅ/GRÖN/LILA)

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.