Veckans middag nummer 75

 

Ännu en ledig måndag! Skönt samtidigt som dagen är fullplanerad. Kameran ska in på ”Check and Clean” så att den blir fin, stanna förbi inne i stan och se om man kan hitta något nytt och snyggt, sedan hem och fortsätta plöja högen med recept. Just nu håller jag på och rensar bland mina recept här hemma. Går igenom recepten ordentligt och ser ifall jag någonsin kommer att testa dem eller ej. Jag har så många recept på lut och så många kommer jag aldrig hinna provlaga, då nya tillkommer hela tiden. Och då tänker jag inte på alla mattidningar som dimper ner i brevlådan titt som tätt. Där har jag ett problem, de börjar bli så många och jag vet inte riktigt hur jag ska förvara dem. Enligt min kära make så är det papperkorgen som gäller, men det kommer inte på fråga. Har ni några bra tips kanske? Alla tips är välkomna.

~***~

Måndag:

Risröra med kassler och teriyaki

Tisdag:

Falukorv med pepparrotssås

Onsdag:

Fisk i god chilisås med kokt potatis

Torsdag:

Kycklingspett med grönsaker

Fredag:

Klassiska hamburgare med pommes

Lördag:

Svamp- och purjolökslängd

och till efterrätt:

Fruktsallad

Söndag:

Bacon- och vitlökspäckad kalkon

Ha en superfin vecka!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.