Veckans middagstips nr: 160

 

Idag är det soligt ute men det blåser rätt så bra. Jag funderade två gånger innan jag bestämde mig för att stanna inne och inte ta den där promenaden. Fel beslut, jag vet, men idag är jag lite lat av mig och vill ta det lugnt. Och det är viktigt det med när man annars har det stressigt omkring sig. Denna vecka vill jag tipsa er lite extra om Kycklingsoppan som finns under måndagen. Den kanske inte ser ut som den smarrigaste soppan i världen då bilden är tagen i början av mitt bloggande. Men den är god, mättande och värmer en i dessa kalla tider. Servera den gärna med en sallad och en bit bröd, som t.ex. Solrosbrödet. Trevlig vecka på er / Nadja

Veckans middagstips nr: 160

Måndag: Kycklingsoppa

tillsammans med

SolrosbrödSolrosbröd

Tisdag: Potatislåda med kassler

Grillade färsbiffarOnsdag: Färsbiffar med Raita

Senapskryddade korvslantarTorsdag: Senapskryddade korvslantar med stekt lök

Ugnsbakad fisk med baconströsselFredag: Ugnsbakad fisk med baconströssel

Lady och lufsenpastaLördag: Lady & Lufsenpasta

Allroundmarinerad revbensspjällSöndag: Allroundmarinerade revbensspjäll

Leilas SaffranskakaVeckans söta: Saffranskaka á la Leila

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.