Veckans middagstips nr 23/2014

 

Förlåt för att jag säger det här men vad skönt med lite svalka! För att vara sydlänning så är jag inte riktigt förtjust i alltför varma dagar. Upp till 25 grader och sedan får det räcka. Jag är inte heller den som gillar att lapa sol utan håller mig till gärna skuggan och det hänger väl ihop på något sätt med att jag inte gillar alltför mycket värme.

Hur har ni det där ute? Är det bra? Har ni semester eller jobbar ni på som jag? I år tar jag en väldigt sen semester. De på jobbet hinner både gå och komma tillbaka från sina semestrar, men det kanske jag har nämnt tidigare. Jag  har fått förfrågan om att hålla en liten tävling där vinsten är sååå grym, så håll utkick nästa vecka för du vill inte missa den. Tills dess så kommer här nya middagstips för er som vill ha det. Ha det gott! / Nadja

Köttfärsrulader med timjan

     Krämig tagliatelle med rökt lax och citron     Kalkon- och ostsallad     Fried Rice

     Får det vara en liten bit quiche?     Kycklingsouvlaki med grillad paprikasallad     Klassisk hamburgare

Måndag: Köttfärsrulader med timjan och tomatsås med grönsaker (propoints)

Tisdag: Tagliatelle med rökt lax och citron (propoints)

Onsdag: Kalkon- och ostsallad med Rhode Island dressing

Torsdag: Fried Frice (propoints)

Fredag: Quiche Lorraine / Ost- och skinkpaj

Lördag: Kycklingsouvlaki med grillad paprika sallad

Söndag: Grillade hamburgare

Veckans söta: Sega kolasnittar (propoints)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.