Veckans middagstips nr 28/2014

 

Efter en supervarm sommar blev det snabbt kallt i vårt land, rena hösten på en gång. Det känns lite tungt då jag ännu inte haft semester och vägrar hoppa i höstkläderna ännu. Som tur är så får jag min semester snart och åker iväg mot varmare breddgrader. Jag är verkligen desperat behov av semester just nu då jag är så trött och det värker i hela kroppen. Jag kommer förbereda lite inlägg till bloggen så ni kommer nog inte ens märka att jag är borta. Och när jag kommer tillbaka blir det nya fräscha tag.

Jag vill verkligen tipsa er om den goda och matiga Mexikanska soppan med Chorizokorv. Perfekt nu när det blivit lite kallare. Och visst ser kycklinggrytan Tikka Masala supergod ut… och kasslern med de stuvade morötterna…yummi…. Jag kan fortsätta hur mycket som helst. Provlaga och se själva. / Kramar Nadja

Tikka Masala kycklinggryta

          Citron- och vitlökshoki med rostade tomater   

          Bogstek med franska kryddor     Köttfärsgratäng

Måndag: Mexikansk soppa med chorizo

Tisdag: Kassler med stuvade morötter

Onsdag: Citron- och vitlökshoki med rostade tomater

Torsdag: Kotletter med gremolata

Fredag: Tikka Masala Kycklinggryta

Lördag: Bogstek med franska kryddor 

Söndag: Köttfärsgratäng

Veckans söta: Apelsinmuffins

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.