Lövbiff i vitlökssås

Den här maträtten gillar jag och dottern, männen i familjen uppskattar den inte lika mycket på grund av crème fraichen. Men det hindrar inte oss att tillaga den ibland för det. Använd vilka grönsaker du själv önskar och tycker om, denna gång hade vi paprika, purjolök och färska champinjoner. Receptet går naturligtvis att dubblera.

Lövbiff i vitlökssås

Till 2 portioner behöver du:

250 gram lövbiff, 1 tsk olja/smör till stekning, 1 burk Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter, färska champinjoner, paprika, purjolök

Gör så här:

Strimla lövbiffen och fräs den mjuk i panna. Strimla under tiden paprika, champinjoner och purjolök. Låt paprika och champinjonerna fräsa med en stund och lägg till purjolöken precis på slutet då den mjuknar så fort.

Lövbiff i vitlökssås

Häll i burken crème fraiche och blanda. Låt den bli varm och servera allt tillsammans med nykokt valfri pasta…och sallad naturligtvis. Smaklig måltid.

Viktväktarna

Smartpoints: 10 smartpoints per portion utan pasta inräknad

Propoints: 9 propoints/portion utan pasta inräknad

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *