Kycklingminutfilé chili med paprikapestosallad

 

Sommar och sallader hör ihop. Detta recept är för två men du kan dubbla portionerna om ni är flera eller om du vill ha till matlåda dagen efter. Här har jag grillat (går bra att även steka) minutfilé chili och serverat det med en sallad. Makaronerna har jag smaksatt med paprikapesto och det blev gott! Ta vilka grönsaker du själv föredrar till just din sallad och njut av denna måltid. Denna sallad är även bra att ha med till stranden eller utflykten.

minutfilé med paprikapestosallad - vvtillsammans-propoints-viktväktarna

Till 2 portioner behöver du:

2 minutkycklingfiléer chili, 2 dl kokt pasta typ spiral, 2-3 tsk paprikapesto, 1/2 huvud isbergssallad, 1 bit gurka, 1 liten bit purjolök, 1/2 dl majskorn, 2 stycken soltorkade tomater (i olja med avrunna), 1 bit paprika, tomat

Gör så här:

Stek/grilla kycklingfilén. Koka upp pastan (ca 1 dl okokt). Medan pastan och kycklingen tillreds så gör du i ordning salladen och grönsakerna. Skiva och hacka dem efter eget tycke.

minutfilé med paprikapestosallad - vvtillsammans-propoints-viktväktarna

Fördela salladen och grönsakerna på var sin tallrik. Blanda ner peston i den varma och nykokta pastan. Fördela även den över tallrikarna.

minutfilé med paprikapestosallad - vvtillsammans-propoints-viktväktarna

Skiva kycklingfilén och lägg den över salladen. Njut!

ViktVäktarna

  • WW PersonligaPoints: 4 personliga points och i denna beräkning är kycklingfilé nollpointsmat
  • mittWW Smartpoints BLÅ: 4 smartpoints per portion.
  • mittWW Smartpoints GRÖN: 7 smartpoints per portion.
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.