Middagsmeny 40/2019

 

Det är inte alltid så lätt att göra en veckomeny. Jag vill både att det ska vara varierat och sedan måste jag även ta hänsyn till smartpointsvärdet eftersom jag är en ViktVäktare. Ibland lyckas jag och ibland inte. Sedan kan det även hända att jag byter ut middagen en kväll då ingen i familjen är riktigt sugen på det som är planerat. Då blir det oftast någon favorit eller så blir det något helt nytt. Men även verkligheten kan slå till och ingen av oss hinner laga någon middag. Vad gör man då? Jag brukar oftast då köpa färdig grillad kyckling, jättebra ”snabbmat” i mina ögon. Oftast gör jag någon form av kycklingsallad eller kokar snabbt upp lite couscous och middagen är färdig. Vad är snabbmat för dig? Vilket är ditt bästa tips på snabbmat? För att komma åt recepten så är det bara att klicka på bilden eller på rättens namn.  Ha nu en riktigt fin höstvecka. / Nadja

PS! Prova veckans fiskrecept, den är mycket god.

Måndag: Tagliatelle med sås av bacon, ost och vitlök

Tisdag: Marockansk Couscous med kebabbiff

Onsdag: Halstrad fisk med frisk basilikasås

Torsdag: Örtgratinerad korv

Fredag: Auberginemoussaka

Lördag: Svamplasagne (vegetariskt)

Söndag: Gulaschsoppa (Crock-Pot)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.