Middagsmeny vecka 23/2024

 

Jaha, då var juni månad här och jag hoppas det blir en riktigt fin sommarmånad. Nu har jag har planerat middagsmenyer för hela juni månad och därefter tror jag det bli ett litet sommaruppehåll. Det var så jag gjorde förra året och jag tror inte många saknade menyerna under sina semestrar. Men om så fallet skulle vara så är det bara att välja och vraka bland de gamla menyerna (över 670 stycken) som finns HÄR. //Nadja ❤

Måndag: Kasslersallad med vitlökssparris

Tisdag: Torsk med nudelwok

Onsdag: Vitlöksdoftande potatisomelett med vitost

Torsdag: Grillade marinerade kotletter med Italiensk risonisallad

Fredag: Köttfärsenchiladas

Lördag: Kycklingspett med grönsaker

Söndag: Grön potatissallad med rostbiff 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.