Middagsmenyer

Middagsmeny vecka 38/2020

 

Då var det dags för en ny middagsmeny. Om du äger en Crock-pot eller annan apparat för långsam tillagning så tycker jag att du ska testa söndagens middag: en Skinkstek tillagad i Crock-Pot. Steken blir så himla saftig och mör i pottan. Om du inte har en sådan här apparat så kan du även tillaga steken i vanlig ugn utan problem. Det blir faktiskt gott det med.

Måndag: Sesam- och chilinudlar med kycklingfilé (7 sp BLÅ/LILA, 9sp GRÖN)

Tisdag: Bönbiffar med couscous och vitlöksyoghurt (8sp BLÅ/10sp GRÖN)

Onsdag: Fiskgratäng med spenat och pinjenötter (från 6 sp+ BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Kålsoppa med köttfärs (5sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Fredag: Kycklingcurrygryta (från 6sp BLÅ/8sp GRÖN)

Lördag: Baconlindade järpar (8sp BLÅ/9sp GRÖN)

Söndag: Skinkstek a la Crock-Pot (6sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.