Middagsmeny vecka 39/2020

 

Jag vet inte hur det är med er men jag känner mig såå trött hela tiden och det trots att jag sovit bra under natten. Det har varit så i ett par veckor nu. Jag misstänker att kroppen och framför allt knoppen behöver vila efter sista tidens stress. Jag behöver ta hand om mig själv bättre. Med små, små steg har jag börjat ta tag i det och hoppas att tröttheten släpper taget om mig snart. Här kommer i alla fall nästa veckas middagsmeny. Kram och sköt om er! Nadja

Måndag: Köttfärssås a la VV (11 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Ugnsgratinerad korv med bostongurka (9sp+ BLÅ/10sp+ GRÖN)

Onsdag: Fisk med potatismos och bönor (4sp BLÅ/6sp GRÖN)

Torsdag: Vegetarisk/Vegansk fylld paprika (2sp per halva BLÅ/LILA, 3sp GRÖN)

Fredag: Capricciosa på Libabröd (8sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Lätta köttgrytan (från 7sp+ BLÅ/GRÖN)

Söndag: Kycklinggratäng med mango och curry (7sp BLÅ/8sp GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.