Middagsmeny vecka 41/2020

 

Halloj! Idag är det Kanelbullens dag och det blir till att baka några goa bullar. Men innan jag gör det så har jag lite att göra. Jag måste ju bland annat dela med mig av vår middagsmeny för nästa vecka. Det blir en hel del goa saker. Morots- och halloumibiffarna tycker jag absolut du ska testa. Jag brukar lägga lite chili/chiliflakes för smaken skull men det går lika bra med något annat. Vad sägs om lite basilika? Det är kanongott det med och lite mildare i smaken. Lite senare i veckan blir det en god Korvstroganof, Smoky BBQ Chicken Tortilla på fredag och en härlig god Kalops på lördag. Den ser jag verkligen fram emot nu när det börjar bli lite kallare ute. Recepten finner ni som vanligt i länkarna under bilden. Ha en fin vecka och ta hand om dig. Kram Nadja

Måndag: Kycklingchili (1sp BLÅ/6 sp GRÖN)

Tisdag: Torsk med nudelwok (7sp BLÅ/8sp GRÖN)

Onsdag: Morots- och halloumibiffar (6 sp LILA/BLÅ, 7 sp GRÖN)

Torsdag: Korvstroganoff a la VV (12 sp BLÅ/GRÖN)

Fredag: Smoky BBQ Chicken Tortilla (9sp BLÅ/10sp GRÖN)

Lördag: Kalops (5sp+ BLÅ/GRÖN)

Söndag: Fläskfilépytt (5sp BLÅ/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.