Middagsmeny vecka 42/2020

 

Jag lyssnar på er som följer min lilla blogg! Jag har fått flera mejl om att ni saknar den gamla versionen av ”Middagsmenyn” där man fick se en bild på varje middag. Så från och med denna vecka så återgår jag till den gamla modellen av middagsmenyn. Nu kan ni klicka på både bilden och den röd markerade rättens namn för att komma direkt till receptet.

En fråga jag ofta får är: varför saknar recepten ofta uträkning för LILA plan ? Så här är det: jag själv följer ViktVäktarnas gröna plan, den blå uträkningen finns för att det var programmet innan alla färgerna kom. Jag själv är väldigt osäker på det Lila programmet och för att inte gissa fel, så hoppar jag hellre över uträkningen. Men om ni har räknat ut ett recept efter Lila plan, så är ni är så hjärtligt välkomna att meddela mig pointsvärdet. Då kan jag lägga till det här och så har ni det uträknat till nästa gång. Ett extra plus är att ni också hjälper andra som följer Lila plan.

Måndag: Kyckling paneng red curry (6 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Örtgratinerad falukorv (från 7 smartpoints per portion BLÅ/GRÖN)

Onsdag: Kokt fisk med äggsås (3sp+ BLÅ/5sp+ GRÖN)

Torsdag: Pasta med rökt Tofu (från 3sp LILA, 9sp BLÅ/GRÖN)

Fredag: Chili con carne (5 sp+ BLÅ, 9sp GRÖN)

Lördag: Allt-i-ett-i-ugn (10sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Kycklinglasagne (11sp BLÅ/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.