Middagsmeny 14/2020

 

Hur mår ni där ute? Hoppas verkligen det är bra med er alla och att ni inte har insjuknat i Corona. Vi här hemma mår bra, men vi håller oss isolerade och träffar inte folk mer än nödvändigt. Jag tror att det är jätteviktigt att hålla sig isolerad för då kan viruset dö ut och vi kan återgå till det normala. Det här med att 24 / 7 hemma är påfrestande på många olika sätt. Trots att jag jobbar hemifrån och håller mig sysselsatt på dagarna så blir man lätt uttråkad. Om det är solsken ute så försöker jag ta mig en lunchpromenad varje dag, både för solens skull men även för att komma ut och röra på mig och få lite frisk luft. På kvällarna så plöjer jag just nu Criminal Minds som går på Viaplay, en sjukt bra serie måste jag säga. Första gången jag tittade på denna serie så slutade jag efter någon säsong, men nu är jag smått beroende och har precis börjat på säsong 7. Vad gör ni för att få tiden att gå? Dela gärna med er. Här får ni nästa veckas middagsmeny. Sköt om er! Nadja

Måndag: Grönkålspasta med vitlök och champinjoner (10 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Cayennepanerad kyckling ( 4sp+ BLÅ/5sp + GRÖN)

Onsdag: Fläskfilégryta med gräslöksost (9sp+ BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Lax- och spenatsoppa (1sp LILA/3sp BLÅ/7sp GRÖN)

Fredag: Kycklingquesadillas (11sp BLÅ/12sp GRÖN)

Lördag: Potatislåda med kassler (9sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Kalops (5sp+ BLÅ/GRÖN)

 

2 kommentarer

  • Nina

    Åhh fläskfilegrytan lät ju magiskt god den måste jag göra hemma 🙂 Ta hand om er och hoppas ni får vara friska! Kram

     
  • Maria

    Tack för alla underbara recept du ger oss varje vecka!! Och ja, det där med Corona, vi ska alla hålla avstånd nu och inte umgås som förr, framförallt inte med de äldre, och ….. det kommer att bli en konstig/tom påsk, då det alltid varit påskmiddagar och grillträffar ….. men inte i år :(( Men säkerheten först 🙂 Ha det bäst och sköt om dej/er/Kram Maria

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.