Middagsmeny vecka 26/2021

 

Hur många av er har påbörjat sin semester? Jag hoppas att ni har det riktigt skönt och njuter av varje ledig stund. Jag tar som vanligt ut min semestern senare och har flera veckor kvar att jobba. Jag lovar inget, men troligtvis så kommer vår middagsmeny komma ut som vanligt varje söndag hela sommaren. Jag vet av egen erfarenhet att man kanske inte följer planerad meny till 100 % under sommaren. Den kan kanske ge er lite inspiration när man får idétorka och vet inte vad man ska ha till lunch eller middag. Gillar ni att grilla? Förutom söndagens Kycklingsouvlaki så kan du även grilla laxbiten, kasslern och pepparkotletten.

Måndag: Rostad rödbetssallad med falafel och vit ost (7sp GRÖN/BLÅ/LILA)

Tisdag: Laxbit med vitlökssparris (6sp GRÖN, 0sp BLÅ)

Onsdag: Lövbiff Teriyaki med syrlig Pak Choi sallad (10 sp BLÅ/GRÖN inkl ris)

Torsdag: Bräckt kassler med spenat- och ostpasta (7 sp GRÖN/BLÅ)

Fredag: Mexikanska kycklingköttbullar med guacamole (7 sp BLÅ/12sp GRÖN)

Lördag: Pepparkotlett med ugnsstekt vitlökspotatis (5 sp BLÅ/6sp GRÖN)

Söndag: Kycklingsouvlaki med grillad paprikasallad (10sp BLÅ/12sp GRÖN)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.