Veckans middag nr 33

 

Då så, då har ytterligare en vecka gått och det snabbt. Ibland känns det som om veckan bara består av några få dagar. Denna vecka så händer det lite roliga grejer för mig. På tisdag så ska jag och min vän Anna på en grillpressträff som anordnas av Scan, Caj P och Landmann. Det ska bli spännande att se vilka nyheter som kommer att erbjudas i vår. Jag återkommer om det är något intressant. En ännu mer spännande sak händer på fredag. Då ska jag nämligen gå på receptmakarskola med kakprofilen Mia Öhrn, ni vet hon med kladdkakeböckerna bland annat. Det ska bli sååå roligt. Vi är tre bloggare som har fått denna ära och tänk er …jag är en av dem. Fantastiskt! Nog om mig och min vecka. Här kommer tips för veckans middagar:

~***~

Måndag:

Cornetti Rigati gratäng

Tisdag:

Örtgratinerad korv

Onsdag:

Fransk tomatfisk

Torsdag:

Tomatsoppa med tortellini och ost

servera gärna med

Italienskt sesambröd

Fredag:

Kycklinggratäng

Lördag:

Köttfärsfyllda paprikor

Syltkakor med mandelflarn

Söndag:

Supergod Svamplasagne

serveras gärna med

Bönsallad för två

 bloglovin

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.