Veckans middagstips nr: 11/2014

 

En ny vecka är snart igång igen. Jag börjar få lite panik måste jag erkänna. Mina måndagar har blivit ”roliga måndag” på grund av bakkursen och nu när halva kurstiden har gått så börjar jag som sagt få lite panik. Jag vill inte att det ska sluta, jag vill ha mina ”måndagar med bak” hela tiden. Min måndag på bakkursen är så rolig att dagen försvinner i ett nafs. Vilken dröm det vore och ha det så varje dag! Är det någon som vill anställa mig så jag kan baka varje dag? På måndag så ska vi jobba med klassiska tårtor och då bland annat tårtan över dom alla: Princesstårta. Ni som följer mig på Instagram har fått lite små tittar och vet vad jag har bakat dessa måndagar men jag kan självklart även här göra ett litet inlägg. Ha nu en bra vecka/ Kram Nadja

hoki med gräddig purjolökssås

     Äggkaka med ost och paprika          Lövbiffsstrimlor med stekt lök i ris

     Baconlindade färsjärpar     Medaljonger     Couscoussallad med touch av citron

Måndag: Hoki i gräddig purjolökssås 

Tisdag: Äggkaka med ost och paprika (vegetariskt)

Onsdag: Kycklingröra med soltorkade tomater

Torsdag: Lövbiffsstrimlor med stekt lök i ris

Fredag: Baconlindade färsjärpar

Lördag: Marinerade medaljonger

Söndag: Grillat med vårlig couscoussallad

Veckans söta: Chokladkaka med kolakräm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.