Middagsmeny vecka 10/2020

 

Då var vi redan inne i mars månad. Det är galet vad tiden bara rinner iväg. Det är inte många månader kvar innan sommaren är här igen. HÄRLIGT! Jag vet inte om det märks men ibland är det väldigt svårt att planera och göra menyn. Det känns om vi bara äter samma sak hela tiden om och om igen. När den känslan infinner sig så brukar vi inte hålla oss till menyn, då äter vi annat helt enkelt. Men jag brukar ändå göra menyn för säkerhetens skull. Dessutom så vet jag att den är så uppskattad av er som följer bloggen, att den underlättar även er vardag.

Måndag: Glutenfri Kesopaj (3 sp BLÅ/ 9 sp GRÖN) (vegetariskt)

Tisdag: Fisk med vitt vin och gröna ärter (2sp+ BLÅ/5sp+ GRÖN/2sp LILA)

Onsdag: Fusillipanna med kyckling, zucchini och spenat (8sp BLÅ/9sp GRÖN)

Torsdag: Värmande linssoppa (5sp BLÅ/6så GRÖN)

Fredag: Crepes med champinjoner, bacon och ost (från 5sp BLÅ/6 sp GRÖN)

Lördag: Fläskfiléwok med stekta nudlar (7sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Kyckling med bacon och senaspssky (5s+p BLÅ/7sp+ GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.